Bruk autentisering

Din mulighet til å få engangspassord er ikke begrenset til tekstmeldinger. Kaspersky Password Manager kan også generere og lagre engangspassord til hvelvet. Du kan deretter bruke dem til tjenester med totrinnsautentisering.

Engangspassord kan bare legges til i mobilversjonen av Kaspersky Password Manager ved å skanne en QR-kode, manuelt eller ved å importere oppføringer fra Google Authenticator. Når du bruker tjenester med totrinnsautentisering, må du skrive inn engangspassordet som er lagret i Kaspersky Password Manager.

Etter å ha lagt til et engangspassord til hvelvet, vil det bli generert på alle enheter der Kaspersky Password Manager er installert og koblet til My Kaspersky-kontoen din. Engangspassord genereres automatisk og gjentas aldri, så du trenger ikke å huske dem.

For å se listen over engangspassord, klikk Autentisering i programmets hovedvinduet.

Før du sletter et engangspassord, må du kontrollere at du har deaktivert tofaktorautentisering for kontoen eller konfigurert en annen måte å generere engangspassord på. Ellers kan du miste tilgangen til kontoen som er beskyttet av engangspassord.

For mer informasjon, se den elektroniske hjelpen for mobile enheter.